Pe 30 septembrie 2018 încep înscrierile pentru FOTOMARATON’18

A 14-a ediție a concursului de fotografie FOTOMARATON de la Iași va avea loc sâmbătă, 13 octombrie 2018. Inscrierile se desfășoară de duminică 30 septembrie până vineri 12 octombrie la ora 18,00 şi se fac prin intermediul site-ului : fotomaraton.institutfrancais.ro, rubrica Inscrieri.

Afis Fotomaraton'18

Institutul Francez din Iaşi împreună cu partenerii săi vă invită să participați în această cursă foto dedicată atât pasionaților cât și profesioniștilor fotografiei. Descoperiți trasee noi prin Iași și reinvestiți-le din alte unghiuri pe cele cunoscute! Jucați-vă cu lumina, umbrele, viața urbană, insolitul clipei.

FOTOMARATON’18 este deschis către două categorii de participanţi: fotomaratoniștii cu vârsta peste 14 ani și copii cu vârsta sub 14 ani.
Pe durata a patru ore, participanţii la maratonul foto vor imortaliza momente surprinzătoare ale oraşului, cât mai expresive și potrivite cu temele din concursul foto de anul acesta.

FOTOMARATON are o continuitate de 14 ani în palmaresul Institutului Francez și rămâne unicul concurs foto care comentează anual, prin imagini grăitoare, evoluția cotidiană a orașului Iași.